Tapet 3D – Ce trebuie să știi despre noile tapete

Tapet 3D – modele special create pentru a oferi o percepție de spațialitate superioară

Montarea unui tapet 3D are potențialul de a transforma complet spațiul tău. Utilizând mijloace grafice, designerii de tapet 3D reușesc să ofere mai mult „spațiu” oricărei încăperi prin această nouă metodă de design.

Imaginile de tapet 3D sunt special prelucrate pentru a oferi un efect de spațialitate în orice cameră ar fi plasate. Deoarece tapetul 3D conține o imagine de o rezoluție foarte mare, este necesară o atenție sporită la detalii pentru obținerea unui produs perfect din punct de vedere vizual.

Alegerea modelului de tapet 3D

În cele mai multe cazuri, colecțiile de tapet 3D încadrează aceste imagini în mai multe categorii. Astfel, poți găsi ușor modelul dorit în funcție de preferințele tale. Modelul de tapet 3D poate fi inspirat din natură, cum ar fi o imagine a unei cascade sau a unei păduri, o priveliște spectaculoasă a unui oraș renumit precum New York, sau poate chiar să conțină texturi cum ar fi tapetele de cărămidă.

Tapet 3D cu peisaje din Natură

Tapetele 3D cu peisaje din natură sunt de cele mai multe ori preferate deoarece oferă o senzație de liniște, calm și relaxare. Acestea te vor surprinde prin imaginile foarte detaliate și culorile vii, realistice. Deoarece ies ușor în evidență în orice cameră, tapetele 3D cu modele din natură completează excelent orice design interior existent. Click aici pentru a descoperi diverse modele de tapet cu imagini de cascade, păduri, copaci, munți, flori și multe altele. Toate aceste modele se personalizează pentru dimensiunile pereților tăi.

Tapet 3D personalizat – modele din categoria Natură

249,00 lei
Stoc epuizat
156,00 lei
249,00 lei
Stoc epuizat
345,00 lei
249,00 lei

Tapet 3D cu orașe

Fototapet New York 03 Simulare BucatarieTapet New York 03 – Priveliște aeriană

Dacă stilul tău de viață este unul activ, dinamic, într-o continuă dezvoltare, atunci tapetele cu orașe pot fi soluția perfectă pentru decorarea casei tale. Tapetele 3D cu orașe obțin efectul de spațialitate prin liniile drepte ale clădirilor și prin culorile contrastante prezente în imagine. Click aici pentru a descoperi modele cu peisaje ale orașelor celebre precum New York, Paris, Londra sau Chicago. Modelele noastre preferate sunt peisajele nocturne ale orașului New York. Tapetul cu orașe este recomandat decorului modern, minimalist.

Categoria Orașe – Tapet 3D Personalizat

249,00 lei
249,00 lei
249,00 lei
249,00 lei
249,00 lei
249,00 lei
249,00 lei
249,00 lei

Imagini de tapet cu texturi 3D și imagini abstracte

Tapetul cu texturi are potențialul de a transforma complet orice spațiu. Spunem „orice spațiu” deoarece găsești tapet cu cărămidă excelent pentru camera de zi, dar și, de exemplu, tapet cu texturi de fructe pentru bucătăria ta. Spre deosebire de tapetele cu peisaje, unde efectul 3D este redat prin priveliști extinse, în cazul tapetelor cu texturi acest efect este simulat prin umbre și lumini.

249,00 lei
Stoc epuizat
211,00 lei
249,00 lei
249,00 lei
249,00 lei
249,00 lei
249,00 lei
249,00 lei
Descoperă cele mai noi modele pe FotoTapet 3D.ro

One thought on “Tapet 3D – Ce trebuie să știi despre noile tapete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

WhatsApp chat