Fototapet Antichitati

Afișez toate cele 8 rezultate

99,00 lei
99,00 lei
99,00 lei
99,00 lei
99,00 lei
99,00 lei
99,00 lei
99,00 lei

Fototapet antichitati – Alege modelul preferat!

Selectia noastra din categoria „Fototapet Antichitati” include modele perfecte pentru amenajarea spatiilor precum camere de studiu, muzee, restaurante sau pub-uri. Toate aceste fototapete prezinta elemente istorice emblematice, printre care vei regasi sculpturi in piatra din Grecia sau picturi ce apartin Egiptului Antic.

Toate produsele noastre sunt fabricate la cele mai ridicate standarde actuale de calitate. Printre aceste standarde se numara materialele si cernelurile utilizate. Veti putea alege atat fototapet pe material special conceput pentru perete, cum ar fi Blueback-ul sau Latex-ul, cat si fototapet pe autocolant – ideal pentru amplasarea pe suprafete din lemn, metal, sticla sau plastic. Cernelurile folosite la fabricarea fototapetelor personalizate sunt pe baza de apa, nu contin solventi, si astfel standardele UE.

In pagina fiecarui fototapet antic vei putea alege atat dimensiunile peretelui tau, cat si tipul de material. Imaginile noastre de rezolutie ridicata vor scoate in evidenta toate detaliile acestor picturi si sculpturi.

WhatsApp chat