Fototapet Harti

Se arată toate cele 5 rezultate

de la 145,00 lei
de la 145,00 lei
de la 145,00 lei
149,00 lei
135,00 lei

Fototapet Harti

Fototapetele cu harti sunt unele dintre cele mai creative idei de design interior. Acest tip de fototapet este excelent pentru camere de studiu, librarii, birouri sau camera copiilor. Colectia noastra de fototapet cu harti include o gama larga de modele – de la harti actuale cu rezolutie ridicata, la harti vechi care prezinta lumea intr-o forma istorica.

Fototapetele noastre sunt livrate impreuna cu adezivul necesar, dar si cu instructiunile de instalare. Astfel, ai posibilitatea sa montezi fototapetul in cel mai scurt timp. Fiecare fototapet din aceasta categorie are propriile dimensiuni. Aici vei gasi atat imagini compacte recomandate suprafetelor restranse, cat si fototapete ce pot acoperi peretii in intregime.

Daca esti interesat de un fototapet personalizat pentru dimensiunile tale, poti vizita categoria Fototapet Personalizat – Fototapet Harta si Glob. Aici vei gasi o multime de imagini cu rezolutie ridicata si poti crea un fototapet personalizat special pentru spatiul tau.

Cauti oferte sau alte idei de design interior? Viziteaza categoria Promotii pentru cele mai mari reduceri de pe site la fototapet, postere, tablouri deco si stickere.

WhatsApp Suntem pe WhatsApp!