Fototapet 3D

Afișez 1 - 24 din 390 de rezultate

Fototapet Personalizat

Fototapet Cascada Tropicala

249,00 lei

Fototapet Personalizat

Fototapet Frunze Albe Tropicale

249,00 lei
249,00 lei
249,00 lei
249,00 lei
249,00 lei
249,00 lei

Fototapet Personalizat

Fototapet Rasarit pe Plaja

249,00 lei
249,00 lei
249,00 lei
249,00 lei
249,00 lei
249,00 lei

Fototapet Personalizat

Fototapet – Vedere spre Cascade

249,00 lei
249,00 lei

Fototapet Abstract

Fototapet Sfere Plutitoare

249,00 lei

Fototapet 3D Personalizat – Comanda acum in functiile de dimensiunile spatiului tau!

Atunci cand comanzi fototapet 3d din aceasta categorie, ai optiunea de a alege dimensiunile si materialele dorite. Toate materialele din oferta FotoTapet 3D.ro – Vlies, Latex, Vinyl mat sau Canvas – beneficiaza de o calitate excelenta. In plus, toate aceste materiale sunt lavabile.

Există diverse tipuri de fototapet 3D din care puteți alege, fiecare cu beneficiile și caracteristicile sale unice. Iată câteva dintre cele mai populare opțiuni:

Fototapete 3D realiste: Aceste fototapete sunt proiectate să arate ca imagini din viața reală, creând o iluzie de profunzime și dimensionalitate cu adevărat impresionantă. Acestea pot varia de la imagini cu peisaje din natură până la peisaje urbane și sunt o modalitate excelentă de a transforma decorul spațiului tău.

Fototapete 3D abstracte: Dacă cauți ceva mai avangardist, fototapetele 3D abstracte sunt o alegere excelentă. Aceste tapete folosesc modele geometrice, texturi și forme pentru a crea un design uimitor din punct de vedere vizual ce va atrage cu siguranță privirea.

Unul dintre avantajele principale ale picturilor murale 3D este capacitatea lor de a crea un sentiment de profunzime și imersiune într-o cameră. Ele pot face ca un spațiu să se perceapă mai mare și mai deschis.

Imaginile de tapet 3D au o rezolutie ridicata si vor crea o impresie 3D in orice spatiu vor fi amplasate. Fiecare tapet 3d comercializat de compania noastra este realizat cu deosebita atentie la detalii. Deoarece si culorile acestor fototapete sunt deosebit de vii, beneficiezi de cea mai buna calitate la orice achizitie.

Servicii de top

Prin serviciile oferite de FotoTapet 3D.ro vei beneficia de cele mai importante avantaje. Toate fototapetele personalizate beneficiaza de garantie, instructiuni de instalare, sunt realizate in cel mult 24 ore si livrate catre tine prin curier rapid.

Tapet 3D – Recomandari

Fototapetul este ideal atat pentru birouri, spatii comerciale, scoli, gradinite, sali de conferinta, cat si pentru acasa. Fototapetul 3D ofera un sentiment de spatialitate si siguranta si poate fi plasat in orice camera a casei tale sau a mediului tau de lucru.

WhatsApp chat