Fototapet Animale

Afișez 1 - 24 din 234 de rezultate

249,00 lei
249,00 lei
249,00 lei

Fototapet

Fototapet CAI 08

249,00 lei
249,00 lei
249,00 lei
249,00 lei
249,00 lei
249,00 lei
249,00 lei
249,00 lei
249,00 lei
249,00 lei
249,00 lei

Fototapet animale – cea mai inovatoare metoda de personalizare a spatiului tau

Florile si plantele nu sunt singurele elemente ce pot influenta atmosfera unei incaperi. Si fototapetele cu animale, indeosebi cu animale salbatice, pot crea o ambianta deosebita. Efectul este cu atat mai impresionant cu cat imaginile animalelor sunt produse pe un fototapet de dimensiuni mari, oferind un sentiment de profunzime, liniste si confort. Acum poti alege din categoria Fototapet Animale modelul favorit pentru spatiul tau.

Fototapetul este o metoda foarte simpla si eficienta prin care poti decora rapid peretii casei tale. Incepe prin a te gandi la efectul pe care doresti sa-l creezi in spatiul tau si, in functie de asta, alege animalul preferat.

Influenta adusa spatiului tau prin aplicarea unui fototapet cu animale se datoreaza mai multor factori. Oamenii si animalele au o istorie indelungata impreuna. De aceea, fiecare animal are o semnificatie. De pilda, leul simbolizeaza puterea si loialitatea, caprioara poate insemna sinceritatea si majestia, iar elefantul reprezinta rabdarea si bunatatea si intelegerea.

Toate aceste fototapete pot fi folosite pentru a acoperi orice spatiu dorit. Atunci cand adaugi produsul in cosul de cumparaturi vei avea optiunea de a selecta atat materialul preferat, ca si dimensiunile tale. Astfel, vei beneficia de cel mai ridicat grad de spatialitate.

Fototapetele noastre cu animale sunt lavabile, ușor de instalat și de întreținut, făcându-le o alegere excelentă pentru orice cameră din casă sau birou. Acestea pot fi folosite pentru a crea un perete unic în camera dvs. de zi, pentru a adăuga un plus de culoare în dormitorul unui copil sau pentru a aduce o notă de natură în orice spațiu public sau comercial.

WhatsApp chat