Fototapet Caramida, Lemn si Texturi

Afișez toate cele 9 rezultate

249,00 lei
249,00 lei
Stoc epuizat
249,00 lei
249,00 lei
249,00 lei
249,00 lei
Stoc epuizat
345,00 lei
Stoc epuizat
211,00 lei

Fototapet Caramida, Lemn si Texturi – Zeci de modele perfecte pentru spatiul tau!

Tapetele cu texturi precum caramida sau lemnul au inceput sa capete popularitate in anii 70, dar chiar si in zilele noastre reprezinta una dintre cele mai bune alegeri pentru decorarea peretilor. Aceste fototapete creative vor transforma spatiul tau si vor crea o atmosfera cu totul deosebita. In categoria „Fototapet Caramida si Lemn” vei gasi zeci de modele perfecte pentru tine!

Fiind poate cea mai eleganta metoda de design interior, tapetul de tip caramida si lemn reprezinta o solutie excelenta pentru a aduce un plus de contrast si culoare incaperii tale.

La Fototapet3D.ro vei gasi cele mai noi colectii de modele cu o rezolutie deosebit de ridicata si o coloristica excelenta. Prin alegerea unui fototapet personalizat pe dimensiunile tale, vei obtine un produs de calitate din mai multe puncte de vedere. Materialele utilizate sunt de calitate, rezista la zgarieturi si sunt special concepute pentru a fi aplicate pe perete. Cernelurile utilizate in realizarea acestor fototapete sunt ecologice, nu contin solventi si nu prezinta niciun risc pentru sanatate.

In aceasta categorie vei gasi atat fototapete de caramida si lemn cu un contrast ridicat si culori diverse, dar si modele care se remarca prin simplitate si luminozitate.

WhatsApp chat