Tapet Copii

Cele mai noi modele de fototapet pentru copii

Cauți idei pentru camera copiilor? Poți alege fototapet pentru copii: o solutie rapida și eficientă pentru decorarea camerelor. Modelele noastre beneficiază de o rezoluție deosebit de ridicata și o coloristică superioară.

Ne mândrim să oferim o gamă largă de opțiuni de fototapet care se adresează diferitelor vârste, de la bebeluși la adolescenți. Colecția noastră include picturi murale potrivite pentru camera copiilor, creșe, săli de joacă și multe altele. De la prințese din basme la aventuri în spațiul cosmic, colecția noastră oferă o gamă largă de teme pentru a se potrivi intereselor fiecărui copil.

Materialele noastre de fototapet se instalează rapid și, in plus, sunt ușor de întreținut și înlocuit. Astfel, vei putea înlocui fototapetul oricând dorești cu alte modele, făra a fi nevoit să refaci peretele.

Spre deosebire de alte produse, fototapetele personalizate comercializate de Fototapet 3D.ro sunt realizate cu materiale ecologice. Cernelurile utilizate în fabricarea fototapetelor sunt pe bază de apă, nu conțin solvenți dăunători și nu prezintă niciun pericol pentru sănătate. Fototapetele noastre sunt lavabile, durabile, rezistente și ușor de instalat.

Fototapetele pentru copii pot fi comandate atât la dimensiuni standard la prețuri promoționale, dar și ca produse cu dimensiuni personalizate pentru orice perete.

WhatsApp chat