TERMENI SI CONDITII

Termenii si conditiile de utilizare al site-ului FotoTapet3D.ro
 1. Termenii si conditiile de utilizare se pun la dispozitia utilizatorilor site-ului FotoTapet3D.ro, administrat de:
S.C. TOTULOK S.R.L. Sediu social: Str. Baia de Arama, nr. 1, Bucuresti 34901290; Nr. Reg. Com.: J40/10172/2015 Telefon:  0720369936 / 0723938625 E-mail: office@fototapet3d.ro
 1. Administratorii site-ului FotoTapet3D.ro isi rezerva dreptul de a modifica continutul termenilor si conditiilor de utilizare. Administratorii site-ului nu sunt obligati pentru a avertiza utilizatorii  in cazul unei modificari in continutul acestui document. Verificarea modificarilor privind termenii si conditiile de utilizare – care pot fi accesate permanent – va fi obligatia utilizatorilor. www.fototapet3d.ro respecta toate prevederile Codului Consumatorilor in ceea ce priveste comertul cu bunuri de la distanta.
III. Preturi Pretul final va aparea in Cosul de cumparaturi dupa adaugarea produsului/produselor. Administratorii site-ului FotoTapet3D.ro isi rezerva dreptul de a modifica preturile produselor in orice moment. Comenzile de produse personalizate cu dimensiunile, materialele si/sau grafica clientului necesită achitarea integrală a valorii comenzii înainte de punerea în lucru a proiectului. Pentru achitare se va emite o factura proforma.
 1.  Folosirea produselor
–          Conform instructiunilor de folosire livrate cu produsul. –          Nuantele de culori pot fi putin diferite fata de ceea ce apare pe site. –          Imaginile de pe site au doar caracter informativ si pot contine elemente care nu sunt incluse in colet (mobila, lampi, vaze si flori etc.). Cromatica imaginii difera de la un dispozitiv la altul (tableta, telefon, laptop, desktop etc.). –         Pentru un efect vizual optim al fototapetelor cu dimensiuni extinse este necesara o anumita distanta de privire. Atunci cand un fototapet de dimensiuni mari este privit indeaproape, este normal sa apara un efect discret de intetosare chiar si la cele mai ridicate rezolutii. Acest lucru nu afecteaza impresia vizuala de ansamblu. S.C. TOTULOK S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea eventualelor daune cauzate de intrebuintarea, respectiv, aplicarea fototapetelor / tapetelor / stickerelor in mod necorespunzator, ca urmare a aplicarii acestora pe suprafete neconforme sau a nerespectarii instructiunilor de lipire. Beneficiarii sunt rugati sa verifice si sa se documenteze inainte de utilizarea produselor, de toate informatiile legate de suprafete si modalitatea de lipire. Imaginile care nu se regasesc in oferta site-ul fototapet3d.ro si necesita achizitionarea de pe site-uri externe, se taxeaza in plus cu 20€ (fara tva) la cursul BNR din ziua respectiva.
 1. Returnarea produselor
Potrivit art. 9, alin. 1 din Ordonanta de Urgenta 34 / 2014, consumatorul are dreptul sa notifice in scris ca renunta la produs, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului. Notificarea se va face la adresa de email office@fototapet3d.ro sau prin completarea formularului de returnare. Produsele care urmeaza sa fie returnate, trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost trimise, ambalate in folia lor de protectie, insotite de eticheta originala si o copie dupa factura. Nu se pot returna produsele, care s-au deteriorat in urma manipularii necorespunzatoare de catre Cumparator.  Cheltuielile de transport sunt suportate in totalitate de catre Client. Nu se pot returna produse daca livrarea a fost acceptata desi produsul/produsele au prezentat diverse neconformitati la preluare (ambalaj si produs deteriorat). Cum pot returna un produs?
 1. Pentru a returna un produs trebuie sa completezi formularul de retur.
 2. Dupa ce trimiti solicitarea de retur, vom trimite in mail procedura de retur.
 3. Dupa ce ati primit confirmarea pe mail, trebuie sa ne trimiteti produsele cu orice firma de curierat rapid, plata transportului fiind suportat de expeditor. Daca un colet este trimis cu plata transportului la Destinatar, avem dreptul de a retine contravaloarea transportului din suma pe care trebuie sa returnam. Toate produsele trebuie sa fie ambalate corespunzator (in folie de protectie) .
 4. Adresa unde puteti trimite produsele in caz de retur: B-dul Corneliu Coposu Nr. 4, Sector 3, Bucuresti.
 5. Produsele returnate trebuie sa fie in stare perfecta in momentul preluarii de catre Fototapet3D.ro , altfel coletul poate fi refuzat.
 6. Dupa verificarea produselor, daca se constata ca sunt intacte, in termen de 14 zile calendaristice, contravaloarea acestora va fi virata in contul bancar, furnizat de catre Client.
Important! Nu preluam nici un produs returnat, pentru care nu s-a completat formularul de retur.  – Daca produsul nu este conform cu specificatiile de pe site.  In acest caz, clientul poate opta pentru inlocuirea produsului conform specificatiilor sau rambursarea integrala a contravalorii. Daca se agreeaza inlocuirea cu un alt produs mai scump, se va achita diferenta pana la valoarea produsului mai scump, iar daca se inlocuieste cu un produs mai ieftin,FotoTapet3D.ro va returna diferenta. – Produse ce au fost livrate gresit, alte produse decat cele solicitate pe site prin comanda ferma. Consumatorul va returna produsul pentru inlocuire, fara sa mai achite cheltuieli de transport. In acest caz poate opta pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii. In eventualitatea unei reclamatii, aceasta va fi luata in considerare doar in cazul in care nu s-a aplicat adezivul pe spatele fototapetului. De aceea va recomandam sa verificati fototapetul inainte de aplicarea adezivului, aranjati pe o suprafata orizontala toate fasiile si vizualizati mai inainte buna potrivire a acestora. Deteriorarea produselor duce la refuzul returului. Perioada de reflectie de 14 zile NU ESTE VALABILA in cazul urmatoarelor produse:
 1. Drepturi de proprietate intelectuala
Cu acceptarea termenilor si conditiilor de utilizare sunteti de acord sa nu utilizati, reproduceti, distribuiti, sau sa expuneti continutul site-ului FotoTapet3D.ro, decat cele expres si legal permise.  De asemenea sunteti de acord sa nu extrageti informatii dupa utilizarea in scop comercial, daca aceasta depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere. VII. Preluarea coletelor Neacceptarea de la curier, absenta repetata de la adresa de livrare indicata sau neridicarea de la posta a unui colet aferent unei comenzi ferme lansate de dvs, atrage dupa sine inscrierea unei mentiuni negative in contul dumneavoastra si blocarea unor comenzi viitoare pana la recuperarea costului de livrare si retur a coletului dvs. sau dupa caz , inceperea demersurilor legale de recuperare a pagubelor create magazinului nostru. –

Certificat de garanție fototapet, autocolant, tapet, stickere și elemente de decor

S.C. TOTULOK S.R.L. garantează că produsele de tip fototapet, autocolant, tapet, stickere și elemente de decor sunt fabricate în conformitate cu legislația Europeană, fără defecte de fabricare și/sau defecte ascunse pe perioada garanției, în condițiile și limitările din acest certificat. Produsele comercializate de S.C. TOTULOK S.R.L. beneficiază de o garanție de 1 an. Orice defect constatat în urma recepționării produselor trebuie comunicat societății S.C. TOTULOK S.R.L. în termen de 2 zile lucrătoare de la recepționarea produselor.

Garanție comercială

Perioada de garanție începe în momentul achiziționării produselor. Produsele trebuie să fie utilizate, montate, aplicate și întreținute conform cu instrucțiunile de utilizare, montaj, aplicare și întreținere furnizate de S.C. TOTULOK S.R.L. Garanția este valabilă doar pentru clientul inițial și este limitată în timp doar pe perioada în care produsele sunt deținute de clientul inițial. Garanția este acordată pe baza facturii sau a bonului fiscal în original. Pentru a beneficia de garanția comercială a produselor comandate, clientul inițial trebuie să trimită cererea în scris alături de următoarele informații:
 • Datele solicitantului: nume, adresă, număr de factură fiscală sau bon fiscal, telefon și email
 • Dovada achiziției precum factura fiscală sau bonul fiscal
 • Descrierea problemei și una sau mai multe fotografii care prezintă în mod evident faptul că problema se încadrează în garanția comercială
După primirea solicitării de garanție comercială, S.C. TOTULOK S.R.L. va evalua cererea de garanție în termen de 10 zile lucrătoare. Dacă produsul nu este conform cu prezenta garanție comercială,S.C. TOTULOK S.R.L. va solicita returnarea produsului defect în scopul reparației sau înlocuirii acestuia, în funcție de situație. S.C. TOTULOK S.R.L. nu va achita costurile generate de montajul sau îndepărtarea fototapetului, a autocolantului, a stickerelor sau a elementelor de decor, curățarea sau refacerea peretelui, expedierea produsului original sau orice alt cost secundar apărut la înlocuirea produsului. Toate aceste costuri sunt suportate doar de solicitantul garanției.

Condiții limitative pentru certificatul de garanție al societății S.C. TOTULOK S.R.L.

Nu sunt considerate defecte de material sau defecte ascunse și nu sunt acoperite de această garanție comercială următoarele:
 1. Dilatarea sau contractarea adezivului sau a materialelor datorate variațiilor de temperatură, umiditate, a condițiilor de mediu și/sau a montajului defectuos;
 2. Diferențe de imagine și/sau coloristică produse în urma unui proces de aplicare defectuos;
 3. Produsele care prezintă imagini și elemente 3D pot oferi o iluzie de spațialitate, dar nu produc efectul stereoscopic specific industriei cinematografice.
 4. Pentru a face posibil procesul de montaj, fototapetele sunt realizate din mai multe părți cu zone de suprapunere de 1 cm – 2 cm, in functie de materialul solicitat. Zonele de suprapunere sunt necesare pentru continuitatea modelului și pot fi vizibile la apropiere sau percepute la atingerea tapetului. Acestea nu sunt considerate defecte de producție sau montaj.
 5. Defecte cauzate de utilizarea improprie precum tasarea, pătarea, uzura, arsurile, tăieturile, perforările, rupturile sau întreținerea prin metode necorespunzătoare;
 6. Pentru producția la diferite dimensiuni, imaginile sunt redimensionate pentru dimensiunile comandate. Astfel, pentru a percepe clar întreaga imagine, este recomandată o distanță de vizualizare, în funcție de dimensiunea imaginii.
 7. Expansiunea sau contractarea materialelor la montaj mai mică de 4 cm / fâșie sunt normale și nu sunt considerate defecte. Pentru siguranță este recomandat să se adauge un surplus la comandă care să fie apoi finisat cu un cutter în timpul procesului de montaj.
 8. Diferențe de nuanță între culorile afișate pe monitor, telefon mobil sau alte afișaje electronice și cele imprimate pe fototapet, autocolant sau stickere.
 9. Rezistența adezivului, dacă peretele nu a fost pregătit cu lavabilă/amorsă acrilică sau nu a fost perfect neted (perete cu fisuri, denivelări, impurități, praf, perete instabil sau cu alte imperfecțiuni)
 10. Defecte cauzate de alți factori care nu stau în puterea de control a S.C. TOTULOK S.R.L. incluzând, dar fără a se limita la, defecte din cauza montajului necorespunzător, abuzului, erorii umane, neatenție, condiții meteorologice, variații mari de temperatură, expunere la praf, schimbări de umiditate majore, incendii, inundații, cutremure sau alte intemperii naturale;
Această garanție asigură drepturile cumpărătorului conform legislației în vigoare. Garanția nu este transferabilă și se aplică doar clientului inițial. Cererile de garanție se depun prin email la adresa office@fototapet3d.ro, prin formularul de contact la adresa https://fototapet3d.ro/returnari/ sau la adresa B-dul Corneliu Coposu Nr. 4, Bl. 105A, Parter, Sector 3, București.

Instrucțiuni de montaj suplimentare

Pentru a păstra garanția produselor comandate, sunteți obligat să urmați aceste instrucțiuni de montaj suplimentare. Nerespectarea acestor instrucțiuni de montaj suplimentare conduce la pierderea garanției produselor.
 • Este recomandat ca aplicarea de fototapet, tapet, stickere sau element de decor să fie realizată ulterior altor lucrări de amenajare (zugrăvire, montaj sau rașchetare parchet etc.). Evitați astfel deteriorarea sau murdărirea după instalare.
 • Sunt interzise zugrăvirea tavanului, găurirea pereților, rașchetarea parchetului sau orice altă lucrare care produce praf sau alte reziduuri în timpul aplicării de fototapet, tapet, stickere sau elemente de decor.
 • Pentru montarea produselor este necesară pregătirea pereților în prealabil. În cazul fototapetului, pereții trebuie să fie stabili, pregătiți cu lavabilă, să nu prezinte fisuri, denivelări, impurități, praf, sau alte imperfecțiuni.

Curățarea și întreținerea de fototapet, tapet, stickere sau elemente de decor

Majoritatea produselor regăsite în portofoliul nostru sunt lavabile și se pot curăța cu o cârpă moale și umedă, începând din partea de sus spre partea de jos. În timpul curățării nu se aplică presiune. Datele societatii: S.C. TOTULOK S.R.L.; C.U.I. 34901290; Capital social: 200 lei; Nr. Reg. Com.: J40/10172/2015; Cont: RO87 INGB 0000 9999 0520 0679, ING Bank.