TERMENI SI CONDITII

Termenii si conditiile de utilizare al site-ului FotoTapet3D.ro

 1. Termenii si conditiile de utilizarese pun la dispozitia utilizatorilor site-ului FotoTapet3D.ro, administrat de:

S.C. TOTUL OK S.R.L
Sediu : B-dul Corneliu Coposu Nr. 4, Sector 3, Bucuresti
C.U.I. 34901290; Nr. Reg. Com.: J40/10172/2015

Mob.:  0720369936 / 0723938625
Fax: 031.410.00.09
E-mail: office@fototapet3d.ro

 1. Administratorii site-ului FotoTapet3D.ro isi rezerva dreptul de a modifica continutul termenilor si conditiilor de utilizare. Administratorii site-ului nu sunt obligati pentru a avertiza utilizatorii  in cazul unei modificari in continutul acestui document. Verificarea modificarilor privind termenii si conditiile de utilizare – care pot fi accesate permanent – va fi obligatia utilizatorilor. www.fototapet3d.ro respecta toate prevederile Codului Consumatorilor in ceea ce priveste comertul cu bunuri de la distanta.

III. Preturi

Pretul final va aparea in Cosul de cumparaturi dupa adaugarea produsului/produselor. Administratorii site-ului FotoTapet3D.ro isi rezerva dreptul de a modifica preturile produselor in orice moment. Comenzile de produse personalizate cu dimensiunile, materialele si/sau grafica clientului necesită achitarea integrală a valorii comenzii înainte de punerea în lucru a proiectului. Pentru achitare se va emite o factura proforma.

 1.  Folosirea produselor

–          Conform instructiunilor de folosire livrate cu produsul.

–          Nuantele de culori pot fi putin diferite fata de ceea ce apare pe site.

–          Imaginile de pe site au doar caracter informativ si pot contine elemente care nu sunt incluse in colet (mobila, lampi, vaze si flori etc.). Cromatica imaginii difera de la un dispozitiv la altul (tableta, telefon, laptop, desktop etc.).

–         Pentru un efect vizual optim al fototapetelor cu dimensiuni extinse este necesara o anumita distanta de privire. Atunci cand un fototapet de dimensiuni mari este privit indeaproape, este normal sa apara un efect discret de intetosare chiar si la cele mai ridicate rezolutii. Acest lucru nu afecteaza impresia vizuala de ansamblu.

TOTUL OK nu isi asuma responsabilitatea eventualelor daune cauzate de intrebuintarea, respectiv, aplicarea fototapetelor / tapetelor / stickerelor in mod necorespunzator, ca urmare a aplicarii acestora pe suprafete neconforme sau a nerespectarii instructiunilor de lipire. Beneficiarii sunt rugati sa verifice si sa se documenteze inainte de utilizarea produselor, de toate informatiile legate de suprafete si modalitatea de lipire.

Imaginile care nu se regasesc in oferta site-ul fototapet3d.ro si necesita achizitionarea de pe site-uri externe, se taxeaza in plus cu 20€ (fara tva) la cursul BNR din ziua respectiva.

 1. Returnarea produselor

Potrivit art. 9, alin. 1 din Ordonanta de Urgenta 34 / 2014, consumatorul are dreptul sa notifice in scris ca renunta la produs, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului. Notificarea se va face la adresa de email office@fototapet3d.ro sau prin completarea formularului de returnare.

Produsele care urmeaza sa fie returnate, trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost primite, ambalate in folia lor de protectie, insotite de eticheta originala si o copie dupa factura.

Nu se pot returna produsele, care s-au deteriorat in urma manipularii necorespunzatoare de catre Cumparator.  Cheltuielile de transport sunt suportate in totalitate de catre Client.

Cum pot returna un produs?

 1. Pentru a returna un produs trebuie sa completezi formularul de retur.
 2. Dupa ce trimiti solicitarea de retur, vom trimite in mail procedura de retur.
 3. Dupa ce ati primit confirmarea pe mail, trebuie sa ne trimiteti produsele cu orice firma de curierat rapid, plata transportului fiind suportat de expeditor. Daca un colet este trimis cu plata transportului la Destinatar, avem dreptul de a retine contravaloarea transportului din suma pe care trebuie sa returnam. Toate produsele trebuie sa fie ambalate corespunzator (in folie de protectie) .
 4. Adresa unde puteti trimite produsele in caz de retur:B-dul Corneliu Coposu Nr. 4, Sector 3, Bucuresti.
 5. Produsele returnate trebuie sa fie in stare perfecta in momentul preluarii de catre Fototapet3D.ro , altfel coletul poate fi refuzat.
 6. Dupa verificarea produselor, daca se constata ca sunt intacte, in termen de 14 zile calendaristice, contravaloarea acestora va fi virata in contul bancar, furnizat de catre Client.

ATENTIE!! Nu preluam nici un produs returnat, pentru care nu s-a completat formularul de retur. 

– Daca produsul nu este conform cu specificatiile de pe site.  In acest caz, clientul poate opta pentru inlocuirea produsului conform specificatiilor sau rambursarea integrala a contravalorii. Daca se agreeaza inlocuirea cu un alt produs mai scump, se va achita diferenta pana la valoarea produsului mai scump, iar daca se inlocuieste cu un produs mai ieftin,FotoTapet3D.ro va returna diferenta.

– Produse ce au fost livrate gresit, alte produse decat cele solicitate pe site prin comanda ferma. Consumatorul va returna produsul pentru inlocuire, fara sa mai achite cheltuieli de transport. In acest caz poate opta pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii.
In eventualitatea unei reclamatii, aceasta va fi luata in considerare doar in cazul in care nu s-a aplicat adezivul pe spatele fototapetului. De aceea va recomandam sa verificati fototapetul inainte de aplicarea adezivului, aranjati pe o suprafata orizontala toate fasiile si vizualizati mai inainte buna potrivire a acestora.

Deteriorarea produselor duce la refuzul returului.

Perioada de reflectie de 14 zile NU ESTE VALABILA in cazul urmatoarelor produse:

 1. Drepturi de proprietate intelectuala

 Cu acceptarea termenilor si conditiilor de utilizare sunteti de acord sa nu utilizati, reproduceti, distribuiti, sau sa expuneti continutul site-ului FotoTapet3D.ro, decat cele expres si legal permise.  De asemenea sunteti de acord sa nu extrageti informatii dupa utilizarea in scop comercial, daca aceasta depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere.

VII. Preluarea coletelor
Neacceptarea de la curier, absenta repetata de la adresa de livrare indicata sau neridicarea de la posta a unui colet aferent unei comenzi ferme lansate de dvs, atrage dupa sine inscrierea unei mentiuni negative in contul dumneavoastra si blocarea unor comenzi viitoare pana la recuperarea costului de livrare si retur a coletului dvs. sau dupa caz , inceperea demersurilor legale de recuperare a pagubelor create magazinului nostru.