Despre noi

Idei decorative pentru casa ta! Doresti o schimbare care sa iti puna in valoare personalitatea in spatiul interior? Metoda este foarte simpla, creativa si .. Usor de aplicat! Fototapet, tablouri, stickere si decoratiuni interioare! Asigurand confortul interior oferit de atmosfera unui decor potrivit personalitatii tale, obiectele decorative reinventeaza spatiul interior, imprimand acestuia dinamismul stilului tau. De asemenea, flexibilitatea materialelor este justificata si de multitudinea de suprafete pe care pot fi aplicate (perete, sticla, lemn, oglinda, geam, etc.) participand astfel la realizarea unor camere tematice, pentru copii, la redecorarea camerelor pentru adolescenti, spatiilor comerciale, centrelor spa, saloanelor de infrumusetare, birourilor sau altor spatii ce se doresc a fi individualizate in conformitate cu noile tendinte de arhitectura si design. Oferta Fototapet3D.ro se adreseaza tuturor celor creativi si inovatori, care doresc sa ofere locuintei atmosfera caracteristica a unui spatiu intim si relaxant! De ce FotoTapet 3D.ro?
  • Suntem aici din 2008! Suntem primul magazin de produse personalizate pentru amenajarea spatiilor interioare din Romania, iar experienta acumulata in mai mult de 10 ani de activitate neintrerupta pe piata online, ne recomanda ca fiind un partener de incredere.
  • Suntem aici sa iti raspundem la intrebari! Ne poti suna oricand in timpul programului de lucru pentru a vorbi cu un reprezentant Fototapet3D.ro. Daca nu iti putem raspunde imediat, ne poti lasa un mesaj pe adresa contact@fototapet3d.ro si te vom contacta noi in cel mai scurt timp. Suntem disponibili oricand in intervalul Luni – Vineri 09.00 – 18.00 si Sambata 09.00 – 14.00.
  • Onoram comenzile in 24 de ore. Ne luam angajamentul ca produsele comandate sa ajunga la voi in mai putin de 3 zile.  Daca sunteti presati de timp, putem expedia coletul astfel incat sa primiti produsele a doua zi sau se pot ridica de la sediul nostru.
  • Avem o multitudine de promotii disponibile pe site, astfel ca poti alege decorul pe care ti-l doresti, la un pret avantajos! Daca vreti sa fii informat prin e-mail cu privire la noutati si reduceri disponibile, inscrie-te la newsletter!
  • Nu vei stii ce deosebit poate fi interiorul tau pana cand nu incerci produsele Fototapet3D.ro! Iti poti personaliza cu usurinta locurile preferate din locuinta, biroul sau lucrurile dragi prin alegerea dimensiunii si culorilor care ti se potrivesc. Este atat de usor sa creezi o atmosfera deosebita si un cadru intim si relaxant!
Avem grija ca produsele sa ajunga in deplina siguranta la destinatie! Ambalarea se realizeaza in cutii/tuburi de carton pentru a proteja produsele pe parcursul livrarii.