Fototapet

Alege categoria de fototapet

Fototapet personalizat (creat special pentru dimensiunile spațiului tău)
Accesează produsele personalizate pentru a găsi produsul perfect pentru spațiul tău. Această categorie include sute de modele ce pot fi personalizate special pentru tine. Astfel, produsele sunt livrate special pentru dimensiunile și caracteristicile spațiului tău. Poți alege atât dimensiunile tapetului, cât și materialul dorit. Utilizăm materiale ecologice de calitate ridicată, printre care se numără Latex, Blueback și Autocolant – materiale special concepute pentru aplicare pe perete. În plus, prin utilizarea acestor materiale sunt obținute culori vii, nuanțe bine definite și o impresie de spațialitate. Toate produsele personalizate sunt livrate cu adeziv.

Fototapet Latex (dimensiuni standard, cel mai bun material pentru pereți)

În categoria Fototapet FOXX poți comanda fototapete cu unul dintre cele mai bune materiale din ofertă la prețuri accesibile. Acest material este lavabil, ușor de montat, rezistent la zgârieturi, anti-mucegai și inodor. Materialul este apreciat pentru culorile deosebit de vii, oferind astfel o impresie de spațialitate. Deoarece acest material nu conține plastic și utilizează doar cerneluri pe bază de apă, fără solvenți dăunători, acesta este perfect pentru orice spațiu, inclusiv pentru camera copiilor.

Fototapet standard (dimensiuni standard)
În categoria produsele standard vei găsi sute de produse. Spre deosebire de cele personalizate, produsele din această categorie sunt realizate cu dimensiuni și materiale standard. În pagina fiecărui produs vei regăsi atât dimensiunile la care acesta este realizat, numărul de diviziuni, cât și tipul de material utilizat.

WhatsApp chat