Fototapet Personalizat

Alege un fototapet personalizat pentru dimensiunile peretelui tau!
In aceasta categorie a magazinului FotoTapet 3D.ro poti achiziționa fototapet personalizat pentru dimensiunile tale. Astfel, ai posibilitatea de a alege o dimensiune care sa acopere intreaga suprafata dorita. Atunci cand cumperi un fototapet personalizat, ai si posibilitatea de a alege tipul de material dorit. Astfel, poti obtine un fototapet cu orice dimensiuni, pe diverse materiale: Blueback, HP Latex, Autocolant sau Canvas.

Subcategoriile de mai sus includ o gama larga de tipuri de imagini. Acum poti alege dintre fototapete abstracte, fototapet cu imagini 3D, peisaje din natura, texturi de lemn si caramida, fotografii cu orase de inalta rezolutie, fotografii si ilustratii cu spatiul cosmic etc. Toate materialele utilizate de FotoTapet3D.ro beneficiaza de o calitate de top, sunt usor de lipit pe perete si sunt lavabile.

Cernelurile folosite pentru realizarea fototapetelor noastre sunt ecologice și respectă toate normele de certificare ale Uniunii Europene. Fototapetul este ideal pentru gradinite, scoli si alte spatii inchise.

Comanda un tapet personalizat si primesti tot ce ai nevoie pentru montaj: adeziv special conceput pentru perete si instructiuni detaliate pentru instalare.

WhatsApp chat